MEISTÄ
Alennuskoodini.fi on sinusta!

Alennuskoodini.fi jäsenenä saat räätälöidyn sivuston suosikkikaupoillasi ja tarjouksilla. Lisäksi, jos tilaat kauppoja, me autamme sinua pysymään kärryillä alennuskoodeista, tarjouksista ja kampanjoista, joita et voi yksinkertaisesti missata.


Tallenna kauppa

Alennuskoodini.fi avulla jäseneet voivat tallentaa suosikkikauppojaan profiiliinsa ja saada helppolukuisen näkymän voimassaolevista alennuskodeista, tarjouksista, mainoksista ja kampanjoista.  


Kaupan tilaus

Tilattuasi kaupan, Alennuskoodini.fi lähettää sinulle uutiskirjeen tai ilmoituksen, kun kaupallasi on tarjota mielenkiintoisia alennuskoodeja tai tarjouksia.

Räätälöidyillä palveluillaan Alennuskoodini.fi toivoo, ettei jäsenien tarvitse enää jahdata tarjouksia tai missata suosikkikauppansa hyvää kampanjaa.

Hyvät teot - Jaettavaksi

Me Alennuskoodini.fi ajattelemme, että on mukavaa jakaa hyviä tekoja aina kun mahdollista. Siksi, rohkaisemme jäseniämme jakamaan tarjouskoodinsa ja kampanjansa toisten Alennuskoodini.fi jäsenten kanssa. 


Yhteisö ohjailee sisältöä

Koska päätavoitteenamme on räätälöidä palveluita jäseniemme toiveiden mukaisesti, meille on tärkeää kuulla mielipiteesi. Siksi meillä on äänestyssysteemi jokaista sivustollamme julkaistua kuponkia varten. Äänestyssysteemin avulla vastaanotamme palautteesi koskien Alennuskoodini.fi juuri sinua varten räätälöityjä alennuskoodeja ja tarjouksia.
ÄLÄ KOSKAAN ENÄÄ KOSKAA MISSAA TARJOUSTA!
Tallenna lempikauppasi!
×
Registeröidy ja ala maksaa vähemmän!


takaisin sisäänkirjautumiseen

takaisin sisäänkirjautumiseen

takaisin sisäänkirjautumiseen

Valitse vähintään 2 suosikkikauppaa

Näytä enemmän

Valitse vähintään 2 kategoriaa

Button description

Tallenna suosikkikauppasi klikkaamallaa ikonia:
Tallenna suosikkikampanjasi klikkaamalla ikonia:

Voit pitää kirjaa suosikkikauppasi tarjouksista asettamalla ilmoitukset päälle asetuksistasi. Älä koskaan missaa enää tarjousta!
×
Haluatko varmasti tilata sähköpostipäivitykset viimeisimmistä alennuskoodit ja tarjoukset?


Ole hyvä ja syötä sähköpostiosoitteesi tilataksesi sähköpostipäivitykset viimeisimmistä alennuskoodit ja tarjoukset!

×
Kiitos, että tilasit alennuskoodi/tarjous päivityksemme. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun löydämme uusia kampanjoita ja kuponkeja valitsemillesi kaupoille.
×