EHDOT & KÄYTÄNNÖT
Lailliset tiedot 

Alennuskoodini.fi ei myy tavaroita tai tuotteita. Olemme ilmainen palvelu ja tarjoamme ainoastaan ohjausta/ kaupanvälitystä online-kampanjoille.

Alennuskoodini.fi ei hyväksy vanhentuneieta koodeja, virheellisiä koodeja tai puutteellisia sivustoja. Et voi ottaa yhteyttä tukitiimiimme, jos haluat pyytää tarjousta kaupalle.
Alennuskoodini.fi ei ole vastuussa linkittämiemme sivustojen sisällöstä. Emme ole vastuussa mahdollisista sivustomme virheistä tai niiden seurauksita.

Graafiset elementit (otsikko, ylätunniste, ja muut kuvakkeet) ovat Alennuskoodini.fi omistuksessa. Logot ja tekstit, joita Alennuskoodini.fi ei omista, ovat asianomaisen yrityksen/tavaramerkin omaisuutta. Alennuskoodini.fi näkyvät myymälät eivät välttämättä ole yhteistyökumppaneita.
ÄLÄ KOSKAAN ENÄÄ KOSKAA MISSAA TARJOUSTA!
Tallenna lempikauppasi!
×
Registeröidy ja ala maksaa vähemmän!


takaisin sisäänkirjautumiseen

takaisin sisäänkirjautumiseen

takaisin sisäänkirjautumiseen

Valitse vähintään 2 suosikkikauppaa

Näytä enemmän

Valitse vähintään 2 kategoriaa

Button description

Tallenna suosikkikauppasi klikkaamallaa ikonia:
Tallenna suosikkikampanjasi klikkaamalla ikonia:

Voit pitää kirjaa suosikkikauppasi tarjouksista asettamalla ilmoitukset päälle asetuksistasi. Älä koskaan missaa enää tarjousta!
×
Haluatko varmasti tilata sähköpostipäivitykset viimeisimmistä alennuskoodit ja tarjoukset?


Ole hyvä ja syötä sähköpostiosoitteesi tilataksesi sähköpostipäivitykset viimeisimmistä alennuskoodit ja tarjoukset!

×
Kiitos, että tilasit alennuskoodi/tarjous päivityksemme. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun löydämme uusia kampanjoita ja kuponkeja valitsemillesi kaupoille.
×